Informasjon Oppvekst

Anne Berit Gullikstad
Telefon: 62 94 20 30
Mobil: 99 23 56 34
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

GROMUNGEN BARNEHAGE

GRUE KULTURSKOLE

Enhetsleder: Eva Vermundsberget
Telefon: 62 94 21 25
E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ENHET FOR BARN OG UNGE

Enhetsleder: Marit Sveen
Telefon: 62 94 20 70
Helsestasjon og skolehelsetjeneste, avlastningstiltak for barn, barnevern, bofellesskap for mindreårige flyktninger.

INTERKOMMUNALE TJENESTER

PP-tjenesten for Grue og Åsnes