Høring: Plan for idrett, fysisk aktivtet og friluftsliv 2017-2022

Planen er en temaplan og skal være et redskap for å nå kommunens mål innen nevnte felt.
Høringsfrist er 1. november.

Rullering av Plan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv - høringsdokument

Komitè for næring, oppvekst og kultur behandlet i sitt møte 25. september utkast til rullering av Plan for idrett, fysisk aktivitet og friluftliv. Utvalget vedtok prioritering i handlingsplanen for 2018. Dette ligger som vedlegg bakerst i planutkastet. For øvrig er forslag til endringer i teksten markert med rødt.

Planen skal behandles politisk innen utgangen av året og skal være et redskap for å nå kommunens mål innen nevnte periode og som grunnlag for å kunne søke på spillemidler.

Grue kommune inviterer til å gi høringsuttaleleser til det framlagte forslaget

innen 1. november 2017. Disse sendes Grue kommune på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.