Til hovedmenyen Til hovedinnholdet Til tjenestemenyen Til forsiden
Livskraftig og levende
Veg og vegtrafikk

Drift av Fylkesveger

Har du behov for å melde inn saker om drift av fylkesveger kan du ringe NCC på telefonnummer 45504166

Snøbrøyting og strøing av kommunale veger

SNØBRØYTING OG STRØING AV KOMMUNALE VEGER

Grue kommunes innleide brøytere har kontrakt med oss om at det skal brøytes når det har kommet 7,5 cm snø, men at de kan drøye et par timer dersom det er spådd at snøværet vi opphøre. På grunn av reduserte økonomiske rammer vil terskelen for strøing når det er glatt være høyere enn før, dette gjelder også ekstra snørydding av fortau, parkeringsplasser og vegkryss. Vi ber om at folk ferdes forsiktig, og at spørsmål og kommentarer rettes til oss og ikke til dem som utfører jobben.

                       
Landbruk, næring og teknikk

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefon på veg er 40 41 68 64

Grue kommunes sentralbord: 62 94 20 00

Trenger du stikkrennetining?

stikkrennerGrue kommuneskoger (GKS) kan tilby stikkrennetining. Dette kan være på privat veg, skogsbilveg og frosne nedløpsrør m.m. Brukerne av utstyret er godt lokalkjente i Grue kommune og vil lett kunne finne frem både på bygda og på skogsbilvegnettet. Utstyret vi har er av det beste og mest effektive i markedet. Arbeidet vil bli avregnet pr påbegynt time fra ankomst på arbeidssted.
Ved behov, ta kontakt med bestyrer i GKS, Kristen Madshus, på tlf 99 00 44 34 eller 62 94 20 63.

Til toppen