Fra kommunelegene - Gode råd til det nye året

(29. desember) Kommunelegene i Solør anbefaler at du begrenser nyttårsfeiringen til husstanden din og de få menneskene du vanligvis er sammen med.

Godt nytt år!

Julen har vært spesiell i år. På grunn av utbredelsen av Covid-19 i lokalt, regionalt og nasjonalt, er det også nødvendig med klare anbefalinger til nyttårsfeiringen.

Begrens nyttårsfeiringen til egen husstand

- Vi anbefaler at du avlyser avtaler med folk du vanligvis ikke ser, eller treffer dem online, også på nyttårsaften. Dette innebærer at vi ber deg om å begrense nyttårsfeiringen til husstanden din og de få menneskene du vanligvis er sammen med. På den måten tar du best vare på deg selv og andre.

Vi råder deg til å holde deg til din egen nyttårsfest hele kvelden, også når dere går utenfor for å tenne fyrverkeri. Du kan ønske et godt nytt år til naboene, men det må gjøres på avstand. Hils for eksempel over hekken, fra balkongen eller over telefon.

Hold avstand og god hygiene

Husk å holde en meter avstand til mennesker generelt, håndvask og god hygiene. Hvis du er syk, skal du selvfølgelig ikke delta på middag eller samlinger.

Godt nytt år til deg og dine!

Kommunelegene i Solør

Kontakt oss

Servicetorget
Telefon: 62 94 20 00
Telefontid: 09.00 - 14.00
E-post til servicetorget

Mer kontaktinformasjon

Vakttelefoner

Telefonliste

Adresse

Grue kommune
Postboks 94
2261 Kirkenær

Besøksadresse
Rådhusplassen 2
2260 Kirkenær
Åpningstid: 08.00 - 15.00

Org.nummer: 964 948 143
Kommunenummer: 3417
Webredaktør: Agnete Bekkesletten