Frivillige til «Sterk og stødig» treningsgruppe

Liker du å være fysisk aktiv, og kunne tenke deg å lede en treningsgruppe for seniorer? Ønsker du å bidra til å videreutvikle Sterk og stødig tilbudet i kommunen? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

«Sterk og stødig» er et nasjonalt helsefremmende treningstilbud for hjemmeboende eldre (65+), der målet er å bedre deltakernes styrke og balanse. Målgruppen er seniorer som klarer seg godt i eget hjem uten særlig bistand fra kommunen. 

Sterk og stødig-logo
En gruppe er i gang

En sterk og stødig gruppe er nå i gang i Grue, men vi har flere på venteliste og ønsker å kunne starte en gruppe til. Da trenger vi flere instruktører

Trenger frivillige instruktører

Nå trenger vi deg som liker å være fysisk aktiv. Kan du tenke deg å lede en treningsgruppe for seniorer? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Du trenger ingen erfaring som instruktør fra tidligere, men vil få et tre dagers instruktørkurs, førstehjelpskurs og oppfølging av kommunens fysioterapeuter underveis. Fysioterapeuter kan også være med de første gangene dersom instruktør ønsker det.

Treningen gjennomføres en gang per uke på dagtid, og følger skoleåret. Du som instruktør kan dele ansvaret for gruppen sammen med en eller to andre frivillige. 

Vil du være frivillig?

Høres dette spennende ut? Kan det være noe for deg?

Vi håper å høre fra deg så snart som mulig. Ta kontakt med kommunens fysioterapeuter: 

Mer informasjon

www.sterkogstodig.no

Kontakt oss

Servicetorget
Telefon: 62 94 20 00
Telefontid: 09.00 - 14.00
E-post til servicetorget

Mer kontaktinformasjon

Vakttelefoner

Adresse

Grue kommune
Postboks 94
2261 Kirkenær

Besøksadresse
Rådhusplassen 2
2260 Kirkenær
Åpningstid: 08.00 - 15.00

Org.nummer: 964 948 143
Kommunenummer: 3417
Webredaktør: Ellinor Bjerke