Trenger fotball-laget nye drakter? Har du en ide til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur?

I Tilskuddsportalen kan lag og foreninger søke om støtte til sine prosjekter:
 

Innlogging Tilskuddsportalen her

Tilskuddsportalen

Du kan lete blant ca. 1.500 søkbare tilskudd for frivillige i Tilskuddsportalen. Tilbudet er gratis for foreningene, fordi Grue kommune har inngått avtale om dette. I Tilskuddsportalen kan du enkelt finne fram til aktuelle tilskudd for å finansiere egne prosjekt og databasen blir løpende oppdatert. Det er lett å søke og navigere i tjenesten.

Tilskuddsportalen inneholder blant annet dette:

  • En kalender med søknadsfrister
  • En katalog hvor tilskudd er sortert på tema
  • En nyhetsoppdatering fra tilskuddsforvalterne
  • Et verktøy for å søke direkte i databasen
  • Støtte for å bli oppdatert på søknadsfrister eller andre frister (definer hva du ønsker selv)

Noen endringer på nyåret

Fra 1. januar 2020 er det flere fylkeskommuner som slår seg sammen. Siden mange støtteordninger er administrert av fylkeskommuner, vil det bli endel forandringer på både forvaltere og tilskudd. Tilskuddsportalen har forberedt seg så godt som mulig til sammenslåingen, men ber om forståelse at det i en overgangsperiode kan oppstå duplikater av tilskudd eller forvaltere.

Bruker-tilganger

Du kan opprette deg selv som bruker. Lisensen gir rett til å registrere inntil tre tillitsvalgte per forening. Husk å registrere hvilken forening du representerer og hvilken rolle du har i denne.

Support

Hvis du får tekniske problemer med innlogging eller praktiske problemer med å bruke tjenesten, kan du kontakte support ved å sende e-post til support@tilskuddsportalen.no