Kommunen har ledige byggetomter som er ferdig opparbeidet med veier, gangveier og gatelys. Det er enhet for eiendom som selger tomter innenfor de regulerte områdene i kommunen. Se kart og nærmere beskrivelser nedenfor.

Kirkenær

Variert boligområde 400 m nordøst for Kirkenær sentrum. Ny adkomst er planlagt fra Bruvegen i syd. Gangavstand fra sentrum. Totalareal ca. 30 daa.

Flere ledige og byggeklare vestvendte tomter i «Bergesida», et boligområde vest for Kirkenær sentrum, langs Finnskogvegen.

Grinder

Beliggenhet: Feltet ligger øst for jernbanen, ca 5 km sør for Kirkenær sentrum, ca 30 km nord for Kongsvinger

Namnå

Beliggenhet: øst for RV.2 - Ca 5 km nord for Kirkenær og 15 km syd for Flisa.

Refset

Beliggenhet: Ca 4 km vest for Kirkenær sentrum, og 35 km nord for Kongsvinger. Tomtene ligger høyt med utsikt over Glomma.

Svullrya

Beliggenhet: Tomtene ligger på et vel etablert boligfelt nord for Svullrya sentrum. Gåavstand (5 min.) til butikk, barnehage, treningsstudio, bibliotek og pub/kafé. Nærhet til natur og mange spennende kulturopplevelser.

I forbindelse med Stedsutviklingsprosjektet på Svullrya er det laget en situasjonsplan over Svullryatjennet hvor et nærmiljøanlegg er under utvikling. Aktuelle boligtomter er tegnet inn, se situasjonsplan her (PDF, 3MB)
Området vil inneholde attraksjoner som utendørs kunst, brygge for fisking, gapahuk, grillplass og turløype. Alt tilrettelagt med universell utforming.  

Hyttetomter i Grue

Vestgarden: Hyttetomt på Finnskogen. Utsikt til RotbergsjøenGrue kommune selger hyttetomter med panoramautsikt og høy standard i Vestgarden hyttefelt på Finnskogen (bildet). Vannledning og vei er ferdig til tomtegrensen.
Det er også flere private hytteområder i kommunen, blant annet ved Skasberget, Skasenden og Kalatupa ved Rotbergsjøen som frister med fine sandstrender og gode fiskemuligheter.

Hyttetomter på Finnskogen: Vestgarden

  • Syd-vestvendt med sjøutsikt
  • Skiløypenett fra Rotbergsjøen til Matilla i Sverige
  • Ferdig tilrettelagte hyttetomter med vann og avløp til tomt
  • 40 minutter til skiheis i Branes (kåret til Sveriges beste feriested for barn flere ganger)

Kart over området:

Kart over Vestgarden hytteomårde

Mer informasjon

For mer informasjon og priser, kontakt:

Boligtomer:
Bent Sigbjørn Sæther
Telefon: 62 94 20 50
Mobil: 404 03 636

Hyttetomter:
Haakon Gjems
Telefon: 62 94 20 55
Mobil: 918 66 236